• Tel:+40-248.222.249
  • contact@autopalermo.ro
  • Str.Depozitelor Nr.23 Pitești-Argeș

TONALE

SIMBOL AL STILULUI

Design-ul modelului Tonale este incontestabil. Combină caracteristicile designului Italian cu caracteristicile stilistice unice Alfa Romeo, reinterpretate în numele modernității și al funcționalității.
Luminile sale din spate formează o curbă sinusoidală care înfășoară fără cusur întregul spate al mașinii cu o iluminare emblematică cu adevărat unică și distinctivă. Scutul său plutitor iese în evidență, iar farurile adaptive Matrix 3+3 cu LED-uri mențin tradiția incontestabilă a celui mai pur ADN Alfa Romeo.
În ceea ce privește detaliile elegante ale steagului italian de pe oglinzile laterale, acesta întăresc rădăcinile italiene ale lui Tonale, făcându-le clare pentru ca lumea să le vadă.

TEHNOLOGIE INOVATIVĂ

Datorită unei arhitecturi software de ultimă generație, Tonale oferă un set complet de inovații tehnologice: este prima mașină din istorie care adoptă o certificare NFT blockchain, dispune de serviciile de voce Amazon Alexa și a dezvoltat un ecosistem de servicii digitale integrate, toate pentru a asigura o experiență unică atât la bord, cât și în exterior.

CONDUS DINAMIC

 

Precis și direct, Tonale conduce segmentul C-SUV cu cel mai direct raport de multiplicare, de 13.6, combinat cu un sistem avansat de suspensie a roților din față, redefinind modul în care un SUV ar trebui să se simtă pe drum. O altă marcă înregistrată Alfa Romeo prezentată pe Tonale sunt padelele de schimbare a vitezei, compacte, complet din aluminiu, montate direct pe coloana de direcție.
În plus, versiunile cu tracțiune față ale lui Tonale vin cu diferențialul electronic cu autoblocare Alfa Romeo, creat pentru a garanta tracțiunea perfectă și o experiență de condus fără efort și stabilă, sporind agilitatea și caracterul său sportiv, cu un impact pozitiv suplimentar în ceea ce privește siguranța.

EXPERIENȚA HIBRIDĂ

Alfa Romeo Tonale oferă o “experiență hibridă” unică în clasa sa, combinând performanțele de top cu eficiența ridicată, versatilitate, eleganță și confort. În acest scop, ADN-ul său sportiv Alfa Romeo a fost îmbunătățit de multe caracteristici hibride, cum ar fi:
• “Pornire silențioasă”, care pornește vehiculul folosind exclusiv motorul electric.
• “Acționare electrică”, pentru a conduce cu motorul electric în situații precum blocaje de trafic sau manevre de parcare.
• “Recuperarea energiei”, care ajută vehiculul să recupereze energia de la decelerare și frânare.
• “e-Boosting” care folosește motorul electric pentru a susține motorul pe benzină, optimizând funcționarea acestuia și mărind cuplul la roată.