Order Allow,Deny Deny from all
  • Tel:+40-248.222.249
  • contact@autopalermo.ro
  • Str.Depozitelor Nr.23 Pitești-Argeș

STELVIO

STELVIO
Primul SUV Alfa Romeo
EMOȚIA UNUI NOU ÎNCEPUT
Alfa Romeo a creat dintotdeauna modele capabile să modifice percepția pe care o avem față de automobile: adevărate opere de artă, desăvârșite tehnologic, care continuă să fie admirate sau imitate și în prezent. Astăzi, marca stabilește un nou etalon, după aproape 107 ani de istorie. Cele mai înalte așteptări ale celor mai entuziaști șoferi sunt desăvârșite de Stelvio, primul SUV Alfa Romeo.

SUPLEȚE DE NECLINTIT

La bordul lui Stelvio te vei bucura de tehnologii state of art pentru siguranța și infotainment. Structura ușoara a caroseriei și cardanul din carbon, gama variată de motorizări puternice și eficiente, alături de soluțiile dinamice patentate Alfa Romeo confirmă din nou măiestria de a crea mașini a mărcii din Milano. Stelvio schimbă paradigma SUV, adăugându-i emoție și temperament.

DESIGN ITALIAN

Cele trei ingrediente speciale ale designului italian – proporții, simplitate și finisare impecabilă – sunt oferite deja de Giulia, noua referință a mărcii Alfa Romeo, și au fost atent prelucrate și adaptate pentru a se potrivi unui SUV. Proporțiile compacte ale noului Stelvio exprimă forța și dinamism, atestate de lungimea de 468 cm, înălțimea de 165 cm și lățimea de 216 cm.

OPERĂ DE ARTĂ
Designul noului Alfa Romeo Stelvio își regăsește expresivitatea și în finisările de calitate, care implică definirea unor reflexii bogate și armonioase de-a lungul proporțiilor mașinii. Rezultatul final este o siluetă sculptată, care oferă contraste dintre suprafețele luminate și umbre, în special pe lateralul noului Stelvio.

Profilul confirmă aceste coordonate, cu linii care descriu un model compact, începând cu partea din față și evoluând spre partea din spate, și un interior care se revarsă abrupt într-un portbagaj de tip hatch, decorat cu un eleron pentru performanțe aerodinamice amplificate – un element vital pentru o mașină care pulsează cu putere.

PERFORMANȚE EFERVESCENTE

Motoarele inovatoare de ultimă generație sunt un alt sigiliu al unei Alfa Romeo autentice. De aceea, Stelvio primește motorizări unice în ceea ce privește tehnologia și performanța.

INOVAȚIE

Afla Romeo introduce un motor turbo de 2 litri cu 280 CP, cuplat la o transmisie automata cu 8 trepte. Blocul motor in 4 cilindri este realizat din aluminiu și capabil să dezvolte 280 CP la 5.250 rpm și un cuplu maxim de 400 Nm la 2.250 rpm.

 

Motorul dispune, de asemenea, de un sistem turbo 2 in 1 și de un sistem de injecție la presiunea de 200 bari, pentru un răspuns rapid la apăsarea pedalei de accelerație pe toată plaja de turații, în condiții de top în ceea ce privește economia de combustibil.

SOLUȚII TEHNICE EXCLUSIVE ȘI
INOVATOARE

În concordanță cu tradiția Alfa Romeo, asistența electronică nu trebuie să fie intrusivă, ci să amplifice experiența pasională de condus oferită de sașiul și sistemul de suspensie. Stelvio confirmă această filosofie cu numeroasele sisteme sofisticate care fac experiența de condus și mai încântătoare.