• Tel:+40-248.222.249
  • contact@autopalermo.ro
  • Str.Depozitelor Nr.23 Pitești-Argeș

STELVIO

SUPLEȚE DE NECLINTIT

La bordul lui Stelvio te vei bucura de tehnologii state of art pentru siguranța și infotainment. Structura ușoara a caroseriei și cardanul din carbon, gama variată de motorizări puternice și eficiente, alături de soluțiile dinamice patentate Alfa Romeo confirmă din nou măiestria de a crea mașini a mărcii din Milano. Stelvio schimbă paradigma SUV, adăugându-i emoție și temperament.

DESIGN ITALIAN

Cele trei ingrediente speciale ale designului italian – proporții, simplitate și finisare impecabilă – sunt oferite deja de Giulia, noua referință a mărcii Alfa Romeo, și au fost atent prelucrate și adaptate pentru a se potrivi unui SUV. Proporțiile compacte ale noului Stelvio exprimă forța și dinamism, atestate de lungimea de 468 cm, înălțimea de 165 cm și lățimea de 216 cm.

PERFORMANȚE EFERVESCENTE

Motoarele inovatoare de ultimă generație sunt un alt sigiliu al unei Alfa Romeo autentice. De aceea, Stelvio primește motorizări unice în ceea ce privește tehnologia și performanța.

INOVAȚIE

Afla Romeo introduce un motor turbo de 2 litri cu 280 CP, cuplat la o transmisie automata cu 8 trepte. Blocul motor in 4 cilindri este realizat din aluminiu și capabil să dezvolte 280 CP la 5.250 rpm și un cuplu maxim de 400 Nm la 2.250 rpm.

 

Motorul dispune, de asemenea, de un sistem turbo 2 in 1 și de un sistem de injecție la presiunea de 200 bari, pentru un răspuns rapid la apăsarea pedalei de accelerație pe toată plaja de turații, în condiții de top în ceea ce privește economia de combustibil.

SOLUȚII TEHNICE EXCLUSIVE ȘI
INOVATOARE

În concordanță cu tradiția Alfa Romeo, asistența electronică nu trebuie să fie intrusivă, ci să amplifice experiența pasională de condus oferită de sașiul și sistemul de suspensie. Stelvio confirmă această filosofie cu numeroasele sisteme sofisticate care fac experiența de condus și mai încântătoare.