Order Allow,Deny Deny from all
  • Tel:+40-248.222.249
  • contact@autopalermo.ro
  • Str.Depozitelor Nr.23 Pitești-Argeș

NOUA GIULIA GTA

NOUA GIULIA GTA
Audentes Fortuna Iuvat

NOUA ALFA ROMEO GIULIA GTA

Audentes Fortuna Iuvat

LEGENDA A RENĂSCUT
GTA reprezintă acronimul legendar, născut în 1965 pentru Giulia Gran Turismo Alleggerita, la propriu, un grand turism foarte ușor, o versiune a modelului Giulia GT, creată și îmbunătățită de către Autodelta. Pentru a marca aniversarea celor 110 ani de existență Alfa Romeo, am folosit aceeași rețetă. Am adăugat putere și am redus greutatea, pentru a vă oferi cea mai bună experiență de condus. În doar 500 de unități
CONDUS PENTRU PERFORMANȚĂ
Inspirate din sedan-ul nostru de ultimă generație, Giulia GTA și Giulia GTAm sunt echipate cu o versiune îmbunătățită a motorului Alfa Romeo 2.9 V6 Bi-Turbo, producând 540 CP. Grație materialelor ultra-ușoare alese, precum fibra de carbon, aluminiu și compozite, Giulia GTAm atinge un raport extraordinar de greutate/putere, datorită reducerii cu 100 kg a greutății .
ORIGINILE
O VICTORIE ÎN FIECARE ZI, CU MAȘINA DE ZI CU ZI Succesul înregistrat de Giulia GTA în competiții a fost imediat, ceea ce i-a permis să intre în memoria colectivă ca un simbol incontestabil a sportivității „Biscione”. A câștigat trei „Challenge Europeo Marche” consecutive, zeci de campionate naționale și sute de curse individuale, peste tot în lume. De asemenea, modul în care a elevat imaginea întregii game a fost impresionant: Giulia Sprint GTA reprezintă cu fidelitate afirmația „O victorie pe zi, în mașina ta de zi cu zi”.