Order Allow,Deny Deny from all
  • Tel:+40-248.222.249
  • contact@autopalermo.ro
  • Str.Depozitelor Nr.23 Pitești-Argeș

GIULIA

GIULIA
Emoțiile sunt cele care fac diferența

DESIGN ITALIAN EMBLEMATIC

Alfa Romeo oferă un amestec de emoții, datorită istoriei sale bogate și a alăturării captivante dintre tehnologia de vârf, performanțele inspirate din Motorsport și designul seducător. Născut în Italia, la Milano, brandul Alfa Romeo a tins întotdeauna către echilibrul dintre aceste trei elemente, către o formă modernă și suficientă substanță, fără ca aceasta să devină o funcționalitate banală. Noua Alfa Romeo Giulia provoacă simțurile și păstrează chintesența stilului italian din ADN-ul Alfa Romeo.

DISTRIBUȚIE PERFECTĂ A GREUTĂȚII

Crucială pentru plăcerea în timpul condusului, distribuția masei pentru noua Giulia este setată într-un raport perfect de 50:50, oferind celui de la volan echilibrul perfect între putere și control.
Această caracteristică impresionantă a fost obținută cu ajutorul unei gestionări inteligente a masei, dar și prin materiale speciale, inclusiv fibra de carbon, de trei ori mai rezistentă și de șase ori mai ușoară decât oțelul.
Fibra de carbon a fost folosită și în construcția mașinii, pentru cardan, capotă, plafon și structura de rezistență a scaunelor față. Aluminiul a fost de asemenea folosit intensiv pentru diferite componente mecanice cheie, cum ar fi motorul și sistemul de suspensie.

MOTOR PUTERNIC ȘI INOVATOR

O Alfa Romeo se remarcă întotdeauna prin inovațiile aduse motorului. De-a lungul istoriei sale bogate de 105 ani, Alfa Romeo a introdus multe premiere în industria auto, grație tehnologiilor inovatoare care contribuie la performanța de neegalat din clasa sa.

PUTERE DE NEEGALAT

Propulsorul este echipat cu un sistem electronic de dezactivare a cilindrilor, pentru cea mai bună eficiență termodinamică din clasa sa, putere neegalată în segment și cuplu senzațional.

TEHNOLOGIE AVANSATĂ
Noul sedan de mare performață de la Alfa Romeo
oferă tehnologii unice în clasa sa,
pentru un comportament dinamic de top
și plăcere extremă în timpul condusului.