• Tel:+40-248.222.249
  • contact@autopalermo.ro
  • Str.Depozitelor Nr.23 Pitești-Argeș

GIULIA

DESIGN ITALIAN EMBLEMATIC

Alfa Romeo oferă un amestec de emoții, datorită istoriei sale bogate și a alăturării captivante dintre tehnologia de vârf, performanțele inspirate din Motorsport și designul seducător. Născut în Italia, la Milano, brandul Alfa Romeo a tins întotdeauna către echilibrul dintre aceste trei elemente, către o formă modernă și suficientă substanță, fără ca aceasta să devină o funcționalitate banală. Noua Alfa Romeo Giulia provoacă simțurile și păstrează chintesența stilului italian din ADN-ul Alfa Romeo.

DISTRIBUȚIE PERFECTĂ A GREUTĂȚII

Crucială pentru plăcerea în timpul condusului, distribuția masei pentru noua Giulia este setată într-un raport perfect de 50:50, oferind celui de la volan echilibrul perfect între putere și control.
Această caracteristică impresionantă a fost obținută cu ajutorul unei gestionări inteligente a masei, dar și prin materiale speciale, inclusiv fibra de carbon, de trei ori mai rezistentă și de șase ori mai ușoară decât oțelul.
Fibra de carbon a fost folosită și în construcția mașinii, pentru cardan, capotă, plafon și structura de rezistență a scaunelor față. Aluminiul a fost de asemenea folosit intensiv pentru diferite componente mecanice cheie, cum ar fi motorul și sistemul de suspensie.

MOTOR PUTERNIC ȘI INOVATOR

O Alfa Romeo se remarcă întotdeauna prin inovațiile aduse motorului. De-a lungul istoriei sale bogate de 105 ani, Alfa Romeo a introdus multe premiere în industria auto, grație tehnologiilor inovatoare care contribuie la performanța de neegalat din clasa sa.

PUTERE DE NEEGALAT

Propulsorul este echipat cu un sistem electronic de dezactivare a cilindrilor, pentru cea mai bună eficiență termodinamică din clasa sa, putere neegalată în segment și cuplu senzațional.